stiri

Tableta AllDro3 Speed T dispune de o tastatură

Compania Allview, cu sediul central în Brașov, completează tableta AllDro3 Speed T cu o tastatură ce o transformă într-un adevărat netbook.

AllDro3 Speed T rulează sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich și dispune de un procesor Cortex A8 la 1.2 GHz. Ecranul IPS HD de 9.7 inch este proporționat 4:3, oferind mai multă suprafață de lucru, comparativ cu tabletele wide. Tableta vine cu Bitdefender Mobile Security preinstalat și protejază informațiile stocate în memorie. De asemenea, tastatura oferă suport și în realizarea apelurile video prin intermediul camerei frontale VGA și a aplicațiilor dedicate precum Yahoo sau Skype.

AlllDro3 Speed T este un model dedicat utilizatorilor care caută confortul unui netbook la o tabletă. Datorită tastaturii și a mouse-ului care-i pot fi atașate, a aplicațiilor Office Suite care permit vizualizarea documentelor și a fișierelor de calcul, a email-ului organizat în directoare, a editorului foto și nu numai, tableta este mai mult decât un instrument de comunicare, este un dispozitiv complex asemănător unui netbook.”, a declarat Olivia Cardas, Marketing Manager Allview.

Noua tabletă AllDro3 Speed T poate fi cumpărată din magazinele partenere la prețul de 1299 lei (cu TVA inclus).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
To Top

Citește articolul precedent:
Max Payne Mobile
Max Payne Mobile aterizează pe Android

Max Payne Mobile aterizează pe Android în data de 14 iunie 2012. A venit vremea ca posesorii echipamentelor cu Android...

Închide