stiri

Tableta Archos 70b disponibila pentru precomenzi

Francezii de la Archos au reuşit să le ofere clienţilor din hexagon un nou model de tabletă, cu diagonala de 7 inci, al cărui preţ se situează sub pragul psihologic de 100 de euro. Tableta nu se remarcă prin tehnologia de ultimă oră încorporată dar îndeplineşte cu succes câteva sarcini extrem de apreciate de public.

Ecranul TFT cu rezoluţie WVGA (800×480 pixeli) permite afişarea fişierelor text de tipul: TXT, PDF, EPUB, PDB, FB2, HTML, RTF sau Mobi dar şi a filmelor în format MPEG-4. Conexiunea la internet este posibilă printr-un modul WiFi b/g iar stocarea datelor este realizată pe cei 4GB de memorie flash montaţi pe placa de bază sau pe cardul SD opţional. Aşa cum probabil aţi intuit deja, Archos 70b rulează sistemul de operare Android 2.2 Froyo, fapt care a fost posibil datorită unui procesor ARM Cortex A8, tactat la 1GHz.

Tableta se află pe masa experţilor de la FCC (Federal Communications Commission) pentru a primi acceptul de a fi comercializată în Statele Unite ale Americii, Pentru moment francezii pot face precomenzi pentru tabletă la preţul de 99.99 euro însă la începutul lunii viitoare, când va fi disponibilă şi pe alte pieţe, această valoare s-ar putea schimba în funcţie de TVA-ul practicat în fiecare ţară.

To Top

Citește articolul precedent:
tableta onkyo
Tableta japonezilor Onkyo nu mai așteaptă CES2011

...pe când floarea cea vestită a întregului Apus stătea cu ochii ațintiți la CES 2011, Onkyo din Țara Soarelui Răsare...

Închide