stiri

Tableta ASUS Transformer Pad Infinity – lansată oficial în România

ASUS a lansat ieri în România cea mai performantă tabletă a momentului, Transformer Pad Infinity.

Ziariștii au fost invitați la un restaurant elegant din vârful unei clădiri cu 15 etaje din București. De la înălțime se puteau observa cele mai înalte clădiri din București incluzând aici Sky City Floreasca (37 de etaje), BRD Tower (19 etaje) și Bucharest Tower Centre (25 de etaje). După ce am trecut de priveliștea amețitoare a capitalei am putut reveni asupra tabletelor Transformer Pad Infinity.

Alături de TF700T, a fost prezentat și avangardistul Padfone, hibridul ce încorporează trei echipamente într-unul singur: un telefon inteligent, o tabletă cu stilou digital cu rol de headset și un notebook. Noul Padfone va fi tratat pe viitor într-un review amplu după ce inițial am postat un preview și un hands-one cu cel mai interesant produs 3-in-1.

Ce spune ASUS în comunicatul de presă publicat cu ocazia acestui eveniment.

Modelul superior, ASUS Transformer Pad TF700T va ajunge în România săptămâna aceasta, prețul situându-se în jurul a 2799 lei, inclusiv TVA. Tableta are un ecran Super IPS+ de 10.1” cu o luminozitate excepțională de 600nit și rezoluție FullHD 1920×1200, beneficiind de protecția sticlei Gorilla Glass2. Modelul dispune de un procesor NVIDIA Tegra 3 T33 4-PLUS-1 la 1.6GHz (sau 1.7GHz când rulează aplicația pe un singur nucleu), iar camera foto principală se evidențiază prin senzorul de 8MP, diafragma de F2.2, lentilele cu 5 elemente, funcția auto-focus și blițul LED.

Pentru a detalia procesul de creație al noilor tablete Transformer, ASUS a publicat pe Youtube trei clipuri pe care vă invităm să le vizionați mai jos.

Cei care doresc să citească un revie detaliat al tabletei Transformer Pad Infinity pot accesa pagina aceasta. Din noua serie de tablete, primul model ce a intrat pe piața românească este ASUS Transformer Pad TF300T, accesibil la un preț de aproximativ 1850 lei, inclusiv TVA. (un review al acestui produs puteți citi aici)

To Top

Citește articolul precedent:
Facebook Messenger
Aplicația Facebook Messenger pentru Android a primit un update interesant

Facebook și-au upgradat aplicația de chat pentru Android și nu numai că au reparat unele bug-uri, dar au adus și multe...

Închide