Tabletă LG cu Honeycomb la CES 2011

| |

De ce nu am au auzit de tablete LG până acum? Probabil sud-coreenii au fost preocupați cu Optimus 2X, însă astăzi am aflat că LG Electronics a confirmat prezentarea la CES 2011 a unei tablete cu Honeycomb.

Acesta va avea ecran de 8.9”, însă e foarte posibil să urmeze și un model de 10”. Publicația Korea Times susține că pe viitoarea tabletă LG va rula Honeycomb, prezentat ca versiunea Android 3.0, cu toate că cel mai probabil, Honeycomb va reprezenta Android 2.4.

Anunțul LG dezvăluie lupta continuă cu rivalul Samsung, care a vândut peste 1,2 milioane de Galaxy Tab-uri în întreaga lume. Este de așteptat ca și Samsung să prezinte la CES 2011 un model îmbunătățit al tabletei sale best-seller. Piața acestor dispozitive ar putea atinge un volum de 50 de milioane de unități în 2011, față de aproximativ 15 milioane de tablete vândute în 2010, potrivit Gartner.

Sursa: koreatimes.co.kr.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!