stiri

Tabletă Qualcomm pentru dezvoltarea de aplicații

Programatorii au nevoie de instrumente speciale pentru a testa codul scris atunci când dezvoltă aplicații destinate sistemului de operare Android. Tableta Qualcomm, prezentată recent la o conferință a investitorilor din Statele Unite ale Americii, este destul de diferită de modelele adresate consumatorilor finali. Tableta are un aspect colțuros ce nu amintește nimic de variantele slim din magazine.

Hardware-ul ce stă la baza acestui model conceput pentru dezvoltatori integrează un chipset Qualcomm MSM8960 S4 cu modem LTE încorporat și o mulțime de senzori. Cele două camere 1080p, la care se adaugă alte două pentru imagini 3D, microfoanele (7 mai precis) și mulțimea de conectori ar trebui să satisfacă cerințele programatorilor ce doresc să testeze funcții specifice. Ecranul capacitiv de 10.1 inci, cu rezoluția de 1366 x 768 pixeli, poate fi considerat deja un standard al industriei. Tableta rulează sistemul de operare Android 2.3 Gingerbread iar în curând va primi Ice Cream Sandwich. Sunt prezenți de asemenea senzori precum: accelerometru 3D, giroscop cu 3 axe, busolă electronică, senzor de lumină ambientală, termometru electronic, barometru și cititor de amprente. Memoria RAM include 2GB formați din chip-uri LPDDR2 ce funcționează la 400MHz.

Tableta Qualcomm S4 MDP nu face economie în ce privește butoanele fizice existând suficienți comutatori pentru diverse sarcini. Dock-ul ce se poate atașa include și mai multe porturi precum: USB, HDMI, Ethernet, JTAG, QEPM, UART.
Cei care doresc să testeze aplicațiile pe acest model vor trebui să aștepte până în anul 2012.


Tabletă Qualcomm pentru dezvoltarea de aplicații, 10.0 out of 10 based on 1 rating

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
To Top

Citește articolul precedent:
Archos Arnova 9 G2
Archos Arnova 9 G2 ar trebui să fie o tabletă ieftină

Tablete ieftine vin cu o serie de compromisuri uneori de neacceptat. Am văzut tablete cu ecran rezistiv, tablete cu sisteme...

Închide