stiri

Tableta Vodafone Smart Tab III 10 este produsă de Lenovo

Vodafone Smart Tab III 10

Vodafone România a lansat sub marcă proprie o tabletă de 10 inci numită Smart Tab III 10 . Tableta este produsă de Lenovo și ba fi disponibilă în România și Germania. Modelul Vodafone este livrat clienților împreună cu o serie de abonamente de date, astfel prețul tabletei ajunge la 184 Euro (TVA inclus), dacă achiziția se face împreună cu abonamentul Internet Tab Plus, pe o durată de doi ani.

Un alt plan interesant de cumpărare îl reprezintă ratele lunare. Vodafone oferă tableta Smart Tab III 10 fără avans, utilizatorul fiind nevoit să plătească 10 euro pe lună plus un abonament Internet Tab Plus, de 12 Euro/lună.

Din punct de vedere hardware, Lenovo a montat în noua tabletă un procesor QuadCore de 1,2 GHz și o memorie de 1GB. Ecranul cu diagonala de 10 inci dispune de o rezoluție de 1200 x 800 pixeli. Chiar dacă nu se remarcă prin performanțe hardware avansate, Vodafone Smart Tab III 10 este o tabletă 3G ce permite accesul la internet chiar și atunci când nu vă aflați în zona unui hotspot Wi-Fi.

Fără obligații contractuale, tableta costă 299 Euro (TVA inclus).

Vodafone Smart Tab III 10

Vodafone Smart Tab III 10

To Top

Citește articolul precedent:
Toys R Us Tabeo e2
Tabeo e2 e pe placul copiilor

Copiii iubesc tabletele, timpul petrecut în fața ecranului fiind mult prea mare. Uneori cei mici uită să mai iasă în...

Închide