stiri

Tablete cu Android in 2011

Chiar dacă sistemul de operare Android se simte foarte bine atunci când se relaxează pentru un procesor de tip ARM în mod sigur nu îi displace nici prezența unei platforme mai puternice așa cum este Moorestown de la Intel.

Director executiv al corporației Intel, Paul Otellini, a anunțat pentru anul următor lansarea de către parteneri a cel puțin 35 de tablete cu Windows și Android. Echipamentele se vor baza în principal pe platforma Intel Moorestown dar vor include pe lângă aceasta și module de la lați producători. Dacă Toshiba, Dell sau Fujitsu vor lansa numai tablete cu Windows, mai multe companii, printre care ASUS și Lenovo, vor adopta sistemul de operare Android.
Lista celor care pregătesc tablete pentru anul 2011 poate fi văzută în imaginea de mai jos. Utilizatorii vor putea intra în contact cu primele tablete cu Android la CES 2011, expoziție ce se desfășoară în Las Vegas.

To Top

Citește articolul precedent:
HTC Legend și HTC Wildfire
HTC Legend și HTC Wildfire se pregatesc pentru Froyo

Nu toată lumea se bucură de noul sistem de operare Android 2.3 (Gingerbread). Așa cum indică și analiza privind răspândirea...

Închide