aplicatii

Tastatura Graffiti pentru Android – scrie ca japonezii

Tastatura Graffiti pentru Android

Tastatura Graffiti pentru AndroidAndroid este recunoscut drept sistemul de operare mobil cu cele mai multe tastaturi. Iar dacă există vreo tastatură pe vreun alt sistem, dorința ei nedeclarată e să ajungă tot pe Android… Este și cazul lui Graffiti, o tastatură de pe Palm, care din această vară e disponibilă și pe Android. Unicitatea lui Graffiti constă în introducerea unui caracter scriindu-l efectiv și nu selectându-l. Cei care mai au abilitatea scrierii manuale vor aprecia această metodă de redactare, însă altora le-ar putea da mare bătaie de cap.

Tastatura a ajuns la versiunea 2.0 și acum știe mai bine să învețe cuvintele noi, să corecteze automat greșelile și chiar să ofere sugestii pentru următoarele cuvinte. Japonezii au de ce să se bucure, devreme ce Graffiti știe să recunoască literele alfabetului nipon.

Tastatura se poate configura la modul avansat, dar ideea de bază e simplă. În locul albafetului pe ecran este afișată o zonă dreptunghiulară neagră în care utilizatorul va scrie cât mai caligrafic. Literele se vor introduce în jumătatea stângă, iar cifrele se vor mâzgăli în dreapta.

Dacă vrei să încerci Graffiti, poți urma acest link. Dacă în școală aveai 10 la caligrafie, nu ai de ce să te enervezi. Dacă nu, ai mereu la dispoziție Swype. Urmărește clipul de mai jos:

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung Stealth V certificat DLNA – urmașul lui Galaxy S?

DLNA a certificat un dispozitiv cu Android de la Samsung, cunoscut sub numele de cod Stealth V. Telefonul va merge...

Închide