aplicatii

Tastează mai rapid cu SlideIT

Introducerea textului poate fi destul de dificilă pentru cei mai puțin familiarizați cu ecranele capacitive. Tastatura virtuală nu dispune de o suprafață prea mare care să înlesnească alegerea caracterului dorit și în foarte multe cazuri utilizatorul trebuie să revină pentru a corecta textul introdus.

SlideIT se laudă cu o metodă foarte rapidă pentru introducerea textului, astfel încât să puteți trimite email-uri mai laborioase chiar și atunci când timpul nu este de partea dumneavoastră. Utilizatorul trebuie doar să gliseze degetul deasupra caracterelor afișate de tastatura virtuală SlideIT iar software-ul alege cuvântul probabil dintr-un dicționar (vezi clipul de mai jos). Tastatura este dezvoltată pentru limba engleză, în principal, iar rezultatele pentru alte dicționare pot fi nesatisfăcătoare.

Tastatura SlideIT poate fi descărcată din Android Market, primele 15 zile sunt gratuite, după care va trebui să achitați 6.40 USD pentru întregul pachet.

To Top

Citește articolul precedent:
Sharp Aquos SH-12C
Sharp Aquos SH8298U 3D adaptat pentru piața chineză

Fiecare terminal suportă mici modificări pentru a se plia mai bine pe cerințele fiecărei piețe. Sharp Aquos SH8298U 3D este...

Închide