Tastează mai rapid cu SlideIT

| |

Introducerea textului poate fi destul de dificilă pentru cei mai puțin familiarizați cu ecranele capacitive. Tastatura virtuală nu dispune de o suprafață prea mare care să înlesnească alegerea caracterului dorit și în foarte multe cazuri utilizatorul trebuie să revină pentru a corecta textul introdus.

SlideIT se laudă cu o metodă foarte rapidă pentru introducerea textului, astfel încât să puteți trimite email-uri mai laborioase chiar și atunci când timpul nu este de partea dumneavoastră. Utilizatorul trebuie doar să gliseze degetul deasupra caracterelor afișate de tastatura virtuală SlideIT iar software-ul alege cuvântul probabil dintr-un dicționar (vezi clipul de mai jos). Tastatura este dezvoltată pentru limba engleză, în principal, iar rezultatele pentru alte dicționare pot fi nesatisfăcătoare.

Tastatura SlideIT poate fi descărcată din Android Market, primele 15 zile sunt gratuite, după care va trebui să achitați 6.40 USD pentru întregul pachet.

Tastează mai rapid cu SlideIT, 10.0 out of 10 based on 1 rating

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!