stiri

TaxiQ pentru Android sau cum să-ți selectezi taximetristul

TaxiQ

Dacă ieri aduceam în atenție aplicația Taxibeet astăzi am găsit ceva asemănător făcut de firma „Cod Unic Programator SRL„. Aplicația TaxiQ ajută utilizatorul să-și comande un taxi și să obțină date despre șofer și companie.

Iată ce spun cei de la Cod Unic Programator SRL despre TaxiQ:

TaxiQ este o aplicație gratuită de mobil prin care poți comanda, în mai puțin de un minut, cel mai ok taxi. Aplicația este ușor de folosit și îți arată dinainte date pe care dispeceratele clasice nu le oferă, cum ar fi: fotografia șoferului; rating-ul șoferului, făcut pe baza aprecierii tuturor utilizatorilor TaxiQ; dotările mașinii; rating-ul mașinii; tarifele și alți indicatori importanți. Softul este dezvoltat de o echipă cu o experiență de peste 10 ani pe piața de profil din România. TaxiQ nu este o companie de taxi, ci funcționează ca o platformă care permite accesul clienților către șoferii de taxi fără niciun fel de intermediar.

Momentan, serviciul este disponibil numai în București. Aplicația TaxiQ poate fi descărcată gratuit din Google Play.

TaxiQ

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
To Top

Citește articolul precedent:
Gymxp
GymXP ține evidența antrenamentelor

GymXP este o aplicație pentru Android care ajută sportivii să urmărească evoluția antrenamentelor și dezvoltarea musculară. Puteți urmări rezultatele antrenamentelor...

Închide