stiri

TCL a prezentat la CES 2022 două noi telefoane mobile

Telefoane TCL

TCL Technology (abreviere pentru Telephone Communication Limited) este o companie chineză cu sediul în Huizhou, provincia Guangdong, ce are ca obiect de activitate fabricarea diverselor dispozitive electronice. Compania TCL nu și-a făcut simțită prezența prin dispozitive sub marcă proprie, ci mai degrabă prin contractele pe care le-a avut cu nume mai sonore, cum ar fi BlackBerry sau Alcatel.

TCL a anunțat două noi telefoane de buget – TCL 30 V 5G și TCL 30 XE 5G. Totuși, TCL 30 V 5G este cel mai probabil să atragă mai mulți clienți. TCL 30 V 5G are un ecran de 6,67 inchi, rezoluție 1080p, cu o rată de reîmprospătare de 60 Hz, o cameră principală de 5 MP, un obiectiv ultra-larg de 5 MP, un obiectiv macro de 2 MP și unul frontal de 16 MP.

Telefonul este bazat pe un chipset Snapdragon 480 cu 4 GB RAM și 128 GB spațiu de stocare. În SUA, telefonul va fi disponibil exclusiv pentru Verizon.

În cazul telefonului TCL 30 XE 5G lucrurile nu sunt spectaculoase, însă modelul ar putea fi perfect pentru utilizatorii cu venituri modeste. Acesta are un ecran de 720p, cameră principală de 13MP asociată cu senzori macro și de adâncime, plus o cameră frontală de 8MP. Chipsetul MediaTek Dimensity 700 împreună cu 4 GB RAM și 64 GB spațiu de stocare ar trebui să fie suficient pentru funcțiile de bază ale unui smartphone fără pretenții.

Deși aceste două telefoane vor fi disponibile pe anumite piețe, fără o lansare globală, este de remarcat decizia TLC de a oferi telefoane sub marcă proprie. Nu este exclus ca pe viitor să vedem tot mai multe modele TLC, destinate în special piețelor emergente.

To Top

Citește articolul precedent:
OnePlus 10 Pro
OnePlus oferă detalii despre OnePlus 10 Pro și camera sa

OnePlus oferă detalii despre cea de a doua generație a camerei Hasselblad Pro Mode și despre noua cameră ultra-wide de...

Închide