stiri

OnePlus oferă detalii despre OnePlus 10 Pro și camera sa

OnePlus 10 Pro

OnePlus oferă detalii despre cea de a doua generație a camerei Hasselblad Pro Mode și despre noua cameră ultra-wide de 150°. Camera de pe OnePlus 10 Pro dispune de o serie de noi funcții posibile prin parteneriatul OnePlus cu legendarul producător de camere foto Hasselblad, cum ar fi OnePlus Billion Color Solution și modul Hasselblad Pro de a doua generație cu RAW+. În plus, sistemul de camere al lui OnePlus 10 Pro vine și cu un nou Movie Mode și o cameră ultra-wide de 150° care le permite utilizatorilor să surprindă lumea într-o perspectivă complet nouă.

Soluția OnePlus Billion Color permite ca Natural Color Calibration with Hasselblad pe OnePlus 10 Pro să fie aplicată la peste un miliard de culori. Aceasta înseamnă că OnePlus 10 Pro este primul dispozitiv OnePlus dotat cu un sistem de camere care filmează în culori complete pe 10 biți pentru a oferi o afișare mai naturală a culorii în fiecare fotografie. Datorită puterii OnePlus Billion Color Solution, OnePlus 10 Pro face fotografii cu o creștere de 25% a acoperirii gamei de culori DCI-P3 și poate procesa de 64 de ori mai multă culoare decât predecesorul său – OnePlus 9 Pro.

Culoarea pe 10 biți este disponibilă pe fiecare dintre cele trei camere de pe spatele OnePlus 10 Pro – camera principală, telefoto și ultra-wide – și practic elimină toate benzile de culoare din fotografii, rezultând tranziții netede de culoare ori de câte ori este apăsat butonul declanșator al camerei.

A doua generație de Hasselblad Pro Mode

OnePlus 10 Pro este dotat cu a doua generație a Hasselblad Pro Mode, pentru toate cele trei camere din spate și permite fiecăreia să captureze fotografii în RAW pe 12 biți, cu Hasselblad Natural Color Solution. De asemenea, Hasselblad Pro Mode de a doua generație de pe OnePlus 10 Pro acceptă un nou format RAW îmbunătățit numit RAW+, care oferă toate beneficiile captării într-un format RAW cu elementele de fotografie computațională ale smartphone-ului. Acest lucru are ca rezultat fișiere foto de cea mai înaltă calitate, cu o gamă dinamică mai mare și cu reducerea zgomotului, ideale pentru utilizatorii cărora le place să-și editeze fotografiile.

Movie Mode

Film Mode debutează pe OnePlus 10 Pro și permite ajustarea ISO, viteza obturatorului și multe altele înainte și în timpul capturii video. În plus, Film Mode permite filmarea într-un format LOG fără un profil de imagine prestabilit. De asemenea, filmările capturate într-un format LOG oferă o gamă dinamică mai mare și mai multe informații în umbre și lumini.

Disponibilitate

OnePlus 10 Pro va fi lansat mai întâi în China în data de 11 ianuarie, la ora 8:00, ora României. Lansarea europeană va fi anunțată mai târziu.

To Top

Citește articolul precedent:
Nokia
CES 2022: Cinci noi telefoane Nokia ajung în SUA în acest an

Piața de telefoane mobile se schimbă și lasă loc pentru companiile mici. Pe măsură ce Apple și Samsung cred că...

Închide