stiri

CES 2022: Cinci noi telefoane Nokia ajung în SUA în acest an

Nokia

Piața de telefoane mobile se schimbă și lasă loc pentru companiile mici. Pe măsură ce Apple și Samsung cred că există doar clienți pentru telefoane scumpe și exagerat de scumpe, companiile mici îți fac loc tot mai mult într-o zonă neglijată de cei mari.

La CES 2022, HMD Global, compania care deține marca Nokia, a prezentat noi modele pentru piața americană și nu numai. Compania finlandeză a anunțat că cinci telefoane noi vor fi lansate în SUA în următoarele luni și că niciunul nu va costa mai mult de 250 de dolari. În gama va exista un telefon 5G, trei dispozitive 4G și un telefon cu funcții entry-level ieftin.

În partea superioară a seriei se află Nokia G400 5G la prețul de 239 USD, Nokia G100 4G va costa 149 USD, iar Nokia C200 4G va fi 119 USD. Toate telefoanele Nokia vor rula sistemul de operare Android. Cel mai accesibil model al seriei se numește Nokia C100 și este un telefon Android care costă 99 de dolari. Telefonul retro Nokia 2760, cu un preț de 79 de dolari, țintește către o altă zonă de clienți și poate fi numit cu greu smartphone.

Aceasta este cea mai mare extindere a companiei în Statele Unite ale Americii, rețeaua fiind totodată completată cu operatori noi – Dish Wireless și Consumer Cellular. Aceștia se adaugă partenerilor T-Mobile și TracFone, care oferă deja telefoane Nokia.

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung Galaxy S21 FE 5G
Samsung lansează Galaxy S21 FE 5G

Samsung a prezentat telefonul S21 FE 5G, parte din seria Galaxy S21. Noul S21 FE 5G este un smartphone care...

Închide