stiri

Samsung lansează Galaxy S21 FE 5G

Samsung Galaxy S21 FE 5G

Samsung a prezentat telefonul S21 FE 5G, parte din seria Galaxy S21. Noul S21 FE 5G este un smartphone care oferă anumite funcții premium preferate de fanii Galaxy S21, integrate într-un pachet complet. Telefonul dispune de cele mai iubite caracteristici ale Galaxy S21 – design atrăgător, performanță, cameră puternică și conectivitate la ecosistemul Samsung.

Noul S21 FE 5G vine cu un design premium, se integrează perfect cu camera video și oferă un aspect elegant și unitar. Samsung le oferă consumatorilor patru opțiuni de culoare noi — Olive, Lavender, White sau Graphite — ce includ un finisaj elegant de culoare mată. Galaxy S21 FE 5G are o grosime de 7,9 mm și o greutate de 177 de grame astfel încât să fie ușor de ținut în buzunar.

Galaxy S21 FE 5G este echipat cu un ecran Dynamic AMOLED 2X cu diagonala de 6,4 inchi, cu rezoluția de 1080 x 2400 pixeli și dispune de un raport de 20:9. Suprafața este acoperită cu sticlă Corning Gorilla Glass Victus. Platforma mobilă Qualcomm SM8350 Snapdragon 888 5G pe 5 nm reprezintă o garanție a performanțelor.

Bateria telefonului are 4500 mAh, poate fi încărcată cu un adaptor compatibil de 25W și ajunge la capacitatea de 50% în numai 30 de minute. Chiar dacă nu este la fel de rapid ca cele mai noi modele Xiaomi, Samsung câștigă în fața telefoanelor chinezești prin notorietatea brandului și a software-ului mai bine pus la punct.

În situația în care vrei să faci un selfie care să îi cuprindă un grup, S21 FE 5G oferă cea mai bună experiență de selfie a Samsung de până acum datorită camerei frontale avansate de 32 MP și a opțiunilor de AI Face Restoration – pentru selfie-uri de înaltă calitate cu toți prietenii. În plus, cu opțiunea Dual Recording, poți captura atât momentele care se întamplă în fața, dar și în spatele camerei – cu un simplu click, camera va folosi simultan atât lentila din față, cât și cea din spate.

Disponibilitate

Începând cu data de 11 ianuarie 2022, Galaxy S21 FE 5G va fi disponibil pe Samsung.com, dar și prin operatori și retaileri. Disponibilitatea va varia în funcție de piață. În perioada de precomandă, 04-10 Ianuarie, 2022, utilizatorii care își doresc să se afle printre primii posesori ai noului Galaxy S21 FE 5G pot achiziționa orice model din gama Galaxy S21 FE 5G împreună cu Galaxy Buds2, la preț de Galaxy S21 FE.

To Top

Citește articolul precedent:
OnePlus 10 Pro
Specificații aproape complete pentru OnePlus 10 Pro

Ne apropiem tot mai mult de lansarea OnePlus 10 și a variantei sale Pro, iar cea mai recentă scurgere de...

Închide