Teasing video pentru tableta Motorola cu Honeycomb

| |

Tableta Motorola de 10.1”a atras atenția pentru prima dată în demonstrația televizată a lui Andy Rubin. Din acel moment, ea a fost legată de viitorul sistem Android 3.0 destinat tabletelor. Motorola a lansat un teaser video, din care aflăm că norul de fum se va ridica la CES2011.

Dacă tabletele egiptenilor ridicau probleme de portabilitate, cele ale mayașilor par să conțină o rutină de autodistrugere în 2012, iar cele ale lui Moise se dovedesc lipsite de flexibilitate, exemplarele electronice contemporane au alte defecte. Astfel, filmulețul este ironic la adresa iPad-ului (nimic altceva decât un iPhone mai mare) și a lui Galaxy Tab (o tabletă cu un sistem Android destinat telefoanelor). Va fi exemplarul Moto singura tabletă cu Honeycomb de la viitoarea expoziție CES 2011 din ianuarie? Ce spui de clip? Poți vedea și detaliile tehnice disponibile la această oră.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!