stiri

Telefoane pentru excavatoriștii JCB

Dacă ești tractorist și trebuie să controlezi un utilaj mare și complicat nu ar fi rău să optezi pentru un telefon mai solid cum ar fi acest Samsung Galaxy Xcover sau de ce nu Toughphone Pro-smart.

Munca pe un utilaj pentru construcții sau pe tractoare presupune o activitate responsabilă iar concentrarea operatorului se limitează la munca sa. Plasticele ieftine ale telefoanelor actuale sunt subțiri și se zgârie ușor, cea mai mică neatenție din partea utilizatorului putând să distrugă un aparat scump.

JCB, celebrul producător de tractoare și excavatoare pe care le puteți vedea și pe șantierele din România, a colaborat cu o campanie producătoare de telefoane mobile pentru un echipament care se inspiră din design-ul mărcii.

Toughphone Pro-smart (foto) este un telefon ce rulează sistemul de operare Android 2.3 Gingerbread și are certificarea IP67, adică rezistă la praf, șocuri și poate sta în apă cu adâncimea de până la 1 metru timp de 30 de minute. Ecranul cu diagonala de 3.2 inci este rezistent la zgârieturi iar zonele de cauciuc absorb eventualele șocuri la care poate fi supus. Specificațiile telefonului nu sunt impresionante însă oferă strictul necesar unui lucrător.

Procesorul este setat să funcționeze la 800MHz iar datele pot fi recepționate cu ajutorul modelelor 3G și Wi-Fi. Camera foto dispune de un senzor de 5 megapixeli.

Pentru că lucrătorii în construcții dorm de multe ori pe șantier, telefonul dispune de o baterie mare de 2000mAh ce-i asigură o autonomie de până la 15 zile în standby sau 9 ore de convorbire.

JCB Toughphone Pro-smart poate fi cumpărat în Anglia la prețul de 310 lire sterline.

Toughphone Sitemaster2 este un alt telefon ce poartă însemnele JCB. Aparatul are un ecran de 2 inci cu rezoluție QVGA, Bluetooth 2.0 și suport pentru carduri de memorie de până la 8GB. Bateria de 1250mAh oferă o autonomie de 15 zile în standby și 5 ore în convorbire. Toughphone Sitemaster2 poate fi achiziționat din Marea Britanie la prețul de 125 lire sterline.

JCB

To Top

Citește articolul precedent:
Orange Euro 2012
Aplicație EURO 2012 pentru Android

Campionatul de fotbal EURO 2012 se apropie iar companiile de telefonie mobilă profită de acestă întrecere sportivă cu un număr...

Închide