stiri

Telefoane slabe și prețuri cu mușchi!

Vonino Zun x1

Americanii de la Vonino au prezentat la târgul Monaco MedPI nu mai puțin de 4 modele de telefoane: Zun X, Jax X, Xylo Q și Xylo X. Compania distribuie produse chinezești sub marcă proprie în toată lumea, în România fiind prezentă atât printr-un site propriu cât și prin parteneri autorizați. Pe lângă aceste telefoane au mai fost prezentate și ultimele gadget-uri lansate, precum KidsWatch B2, MusicPad H1 și PetSafe G1.

Zun X este un smartphone compatibil cu toate rețelele 4G din România, având compatibilitate 4G-Dual Mode, atât FDD (Orange, Vodafone, Telekom), cât și TDD (Digi), adaptat necesităților de zi cu zi ale consumatorului. Vonino Zun X are la bază procesorul Quad Core pe 64 biți Mediatek MT6753P care rulează la frecvențe de până la 1.0Ghz, 2GB memorie RAM de tip LPDDR3 la 800MHz și un procesor grafic ARM Mali-T720.

Vonino Jax X este echipat cu un procesor Quad Core Mediatek MT6580 care rulează la frecvențe de până la 1.3Ghz, 1GB de memorie RAM de tip LPDDR3 și un spațiu intern de stocare de 8GB, extensibil cu ajutorul unui microSD de până la 32GB, ce oferă suficient spațiu pentru a stoca peste 1000 de piese mp3. Jax X are conectivitate 3G HSPA+ Dual-Mode cu viteze de până la 42.2/5.76 Mbps.

Xylo X este echipat cu un procesor Mediatek MT6580 Cortex A7 cu frecvența de 1.3 – 1.5GHz, 1GB RAM și de un display IPS de 4 inch cu rezoluția de 800 x 480 pixeli.

Smartphone-ul Xylo Q este noul model entry-level Vonino, un model accesibil oricui prin prisma prețului. Cu un procesor Mediatek MT6580 Cortex A7, un procesor Quad Core cu frecvența de 1.3 – 1.5 GHz și o memorie RAM de 512MB LP-DDR3, Xylo Q nu poate asigura o experiență de browsing și multi-tasking adaptată nevoilor zilnice obișnuite.

După cum puteți vedea în specificațiile de mai sus, telefoanele Vonino sunt modeste, fără să impresioneze cumva. Prețurile în schimb sunt adaptate pieței de la noi, în unele cazuri utilizatorul plătind mai mult decât primește.

Vonino Zun x1

Vonino Zun x1

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung Gear VR
Samsung oferă mai mult conținut pentru Gear VR

Samsung anunță disponibilitatea unui pachet special de conținut Gear VR pentru noii utilizatori Galaxy S7, ca urmare a precomenzilor record...

Închide