Telefoanele HTC trec la Android 4.0 Ice Cream Sandwich

| |

HTC publică o listă revizuită cu modelele care vor face update-ul la noul sistem de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich. În următoarele săptămâni utilizatorii din toată lumea vor primi treptat invitația de a face update-ul la ultima versiune a sistemului de operare Google.

Valul de actualizări va începe cu HTC Sensation și HTC Sensation XE după care va urma HTC Sensation 4G și HTC Sensation XL. În Australia utilizatorii de HTC Velocity 4G au făcut început să-și actualizeze telefoanele începând de ieri.

Mai jos puteți vedea telefoanele care vor trece la Android 4.0 Ice Cream Sandwich (în listă alfabetică).

DROID Incredible 2 by HTC
HTC Amaze 4G
HTC Desire S
HTC Desire HD
HTC EVO 3D
HTC EVO Design 4G
HTC Incredible S
HTC Sensation
HTC Sensation XL
HTC Sensation 4G
HTC Sensation XE
HTC Raider
HTC Rezound
HTC Rhyme
HTC Thunderbolt
HTC Vivid

Telefoanele HTC trec la Android 4.0 Ice Cream Sandwich, 10.0 out of 10 based on 1 rating

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Comentează prin Facebook

2 Comentarii pentru “Telefoanele HTC trec la Android 4.0 Ice Cream Sandwich”

  1. serban cristian

    Sant posesorul telefonului HTC Desire HD si nu am primit nici o actualizare pana acum.Care este perioada care se face actualizarea , cand si cum .S-au data in care primim actualizarea ? Daca o mai primim? S-au vehiculat multe vorbe ( ca primi ba ca nu primi).

    • Salut, am verificat și noi pe un Desire HD și într-adevăr nu există un update la ICS. HTC a comunicat totuși că va face trecerea la noul sistem de operare. Din păcate nu s-a ținut de cuvânt. Și tot din păcate nu e singura companie care uită de clienți după ce le-a vândut un telefon. Sony procedează la fel.

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!