stiri

Telefoanele Huawei P9 şi HTC 10 vor intra în ofertele operatorilor mobili

HTC 10

Operatorii de telefonie mobilă din România au început să importe și să vândă la preț subvenționat noile telefoane Huawei P9 şi HTC 10.

Telekom vs. Vodafone – ce companie e mai bună?

În competiția cu Telekom, cei la Vodafone vor câștiga în mod sigur atunci când vine vorba de abonamente, însă ofertele sunt complicate iar utilizatorii nu pot compara serviciile și nu pot alege prețul cel mai mic. Această tactică a corporațiilor este întâlnită și în marile magazine.

Oferta Telekom pentru Huawei P9 şi HTC 10

În luna aprilie, Telekom Romania aduce noile smartphone-uri Huawei P9 şi HTC 10, care vor fi disponibile la precomandă. Clienții Telekom Romania își pot plasa precomenzile pentru modelul Huawei P9 în perioada 13-29 aprilie, fiecare persoană care comandă smartphone-ul în acest interval primind bonus o brăţară TalkBand B2.

Terminalul este disponibil în două variante de culoare – Mystic Silver sau Titanium Gray – şi poate fi achiziţionat atât de pe website-ul companiei, cât şi în magazinele Telekom şi în magazinele partenere, la începutul lunii mai, la preţul de 899 lei, împreună cu abonamentul Complete XXL.

Oferta Vodafone pentru Huawei P9

Utilizatorii Vodafone România își pot înregistra pre-comenzile pentru noul smartphone HTC 10, in perioada 20 aprilie – 3 mai, pe site-ul corporației. Prețurile subvenționate pentru Huawei P9 încep cu 0 euro dacă vă asumați obligația de a plăti lunar un abonament piperat. Pentru abonamentul Smart 8 de 7.74 euro prețul terminalului este de 524 euro.

Noul smartphone dispune de un display de 5,2 inchi, Quad HD Super LCD 5 cu ecran Gorilla Glass, cu muchii curbate. Terminalul dispune de o cameră principală de 12 MP HTC UltraPixel, cu autofocus asistat de laser și de o cameră frontală de 5 MP cu autofocus. Ambele camere includ, in premieră, stabilizare optică a imaginii.

Sistemul de operare Android 6 cu interfața HTC Sense este susținut de un procesor Qualcomm Snapdragon 820, quad-core, 64-bit, de până la 2,2Ghz. Smartphone-ul are două versiuni de memorie internă, de 32 si respectiv 64 GB, ambele extensibile până la 2TB, alături de o memorie RAM de 4GB.

HTC 10

HTC 10

To Top

Citește articolul precedent:
Meizu PRO 6
Meizu PRO 6 vine cu ecran de 5.2 inci și funcție 3D Press

Meizu PRO 6 este un nou telefon de ultimă generație al cărui ecran a refuzat să mai crească în dimensiuni....

Închide