stiri

Telefoanele LG Magna, Spirit, Leon și Joy au fost prezentate publicului

Telefoanele LG Magna, Spirit, Leon și Joy vor fi expuse la Barcelona

LG a prezentat publicului un cvartet de telefoane încadrat din punct de vedere al prețurilor în gama de mijloc. Telefoanele LG Magna, Spirit, Leon și Joy vor fi expuse la Barcelona alături de ceasul inteligent LG Watch Urbane. Noile modele sunt echipate cu modemuri 3G sau LTE cu mențiunea că variantele LTE vor avea capace cu aspect metalic.

LG Magna este primul din această serie dispunând de un procesor quad-core tactat la frecvența de 1.2GHz sau 1.3GHz (în funcție de piață), 1GB de memorie RAM, 8GB de memorie flash și un ecran cu diagonala de 5 inci. Modelul cu modem 4G va avea o cameră video cu rezoluția de 8 megapixeli, în timp ce versiunea cu 3G se va mulțumi cu o cameră de 5 megapixeli.

Telefoanele LG Magna, Spirit, Leon și Joy vor fi expuse la Barcelona

Telefoanele LG Magna, Spirit, Leon și Joy vor fi expuse la Barcelona

LG Spirit oferă specificații similare cu Magna, dar are un ecran mai mic, cu diagonala de 4.7 inci și o baterie de 2.100mAh. LG Leon beneficiază de aceeași structură hardware dar afișează un ecran cu diagonala de 4.5 inci. LG Joy este cel mai mic din această serie, având un ecran cu diagonala de 4 inci. Acesta integrează un procesor dual-core, 1GB sau 512MB de memorie RAM și 8GB sau 4GB de memorie flash. Dispozitivele sunt echipate cu sistemul de operare Android 5.0 sau Android 4.4.

To Top

Citește articolul precedent:
HOLOCUBE HC
Tableta HOLOCUBE HC generează imagini 3D

Generarea de imagini 3D, cât mai apropiate de realitate, este cu siguranță o zonă în care cercetătorii au făcut progrese...

Închide