Telefoanele ZTE cu 4G au fost interzise în România

| |

Telefoanele și tabletele 4G/LTE, fabricate de compania chineză ZTE, au fost interzise în România. Instanța a decis că ZTE nu respectă condițiile de licențiere a unor tehnologii Vringo și a hotărât ca importul și exportul acestor modele să fie sistat. Printre companiile afectate de această decizie se află: ZTE România, Emag și ASBIS ROMANIA.

Vringo este o companie americană ce deține peste 600 de patente, unele dezvoltate intern, altele cumpărate de la terți. Americanii au susținut că ZTE a încercat să tergiverseze procesul și să continue comercializarea telefoanelor prin parteneri precum Emag sau ASBIS ROMANIA.

În acest moment (12 mai 2015), telefoanele ZTE cu 4G nu mai fac parte din oferta Emag. Mai multe detalii despre poziția companiei Vringo puteți găsi în comunicatul de presă publicat în data de 8 mai.

ZTE Nubia X6

ZTE Nubia X6

Telefoanele ZTE cu 4G au fost interzise în România, 10.0 out of 10 based on 1 rating

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!