Telefonul Garmin A50 cu Android se pregateste de lansare

| |

După mariajul delicat pe care le-a avut cu ASUS, Garmin va lansa un telefon mobil din gama nuvifone ce va integra, așa după cum vă așteptați, navigație GPS. Garmin A50, ce se află pentru moment în atenția experților FCC (Federal Communications Commission) rulează Android 1.6, o versiune veche ce privează utilizatorul de o serie de posibilități aduse de tehnologia actuală.

Telefonul se laudă cu un ecran cu diagonala de 3.5 inci, cameră foto de 3 megapixeli, 4GB memorie internă și suport pentru carduri microSD de până la 16GB. Terminalul este alimentat de o baterie litiu ion de 1600mAh.

Principala diferență față de versiunea precedentă A50 o constituie software-ul pentru navigație Garmin prezentat acum într-o formă perfecționată. Telefonul va intra pe piață în viitorul apropiat.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!