stiri

Telefonul si tableta VIA, specificatii oficiale de la VIZIO

vizio via phone tablet

vizio via phone tabletVIZIO VIA Phone folosește un procesor tactat la 1GHz, ecran capacitiv de 4 inci, conectivitate 802.11n Wi-Fi și Bluetooth, GPS, slot pentru carduri microSD și ieșire HDMI pentru redarea video HD. Camera video de pe fața telefonului este destinată doar apelurilor video, pentru că pentru fotografii de calitate și înregistrare HD există cea de pe spatele aparatului, cu senzor de 5MP.

Tableta VIZIO VIA are tot un procesor la frecvența de 1 GHz, în timp ce ecranul capacitiv are o diagonală dublă față de telefon, anume de 8 inci. Toate celelalte caracteristici tehnice ale telefonului se regăsesc și pe tabletă. Tableta VIA integrează trei difuzoare audio, oferind un sunet stereo oricum ar fi ținută.

Cele două dispozitive VIZIO pot fi utilizate și ca telecomenzi pentru echipamentele CE din casă, cum ar putea fi televizoarele VIZIO care integrează GoogleTV. Mai mult, produsele VIZIO fac parte din ecosistemul VIA Plus, noua generație a aplicațiilor VIZIO Internet Apps. VIA Plus permite accesul utilizatorului la aplicațiile VIZIO de pe diverse echipamente CE, printre care receptoarele HDTV, player-ele Blu-ray, telefoanele și tabletele VIZIO.

Matthew McRae, Chief Technology Officer VIZIO, susține că noile produse lărgesc în mod natural aria divertismentului HD, axat de multă vreme pe televizoare. VIA Plus oferă utilizatorilor libertatea de a alege divertismentul digital pe orice tip de dispozitiv (ecran mare, tabletă, telefon), într-un mod la fel de simplu atât pentru un novice, cât și pentru un cunoscător al acestor servicii.

VIZIO va prezenta VIA Phone și VIA Tablet într-o demonstrație privată la Wynn Hotel cu ocazia CES, între 6 și 9 ianuarie 2011. Între timp am aflat strategia lor de promovare. Fiind echipate cu Android, fiecare poate accesa miile de aplicații din Android Market.

To Top

Citește articolul precedent:
10 milioane de Galaxy S vândute în 7 luni

Într-un univers de gadgeturi, Samsung Electronics a reușit să vândă 10 milioane de telefoane Galaxy S cu Android și ecran...

Închide