stiri

Terminal de vânzări cu Android

Casio VX-100 EPOS

Sistemul de operare Android se dovedește a fi un partener grozav și pentru aplicațiile comerciale. Casio a anunțat recent un terminal de vânzări bazat pe Android ce îndeplinește o multitudine de funcții cum ar fi calcularea prețurilor, raportarea modului de utilizare, timpii de lucru ai fiecărui casier, etc. Funcțiile sunt mult mai complexe, terminalul preluând versatilitatea unui calculator. Casio VX-100 EPOS rulează o versiune personalizată de Android 2.2 iar dezvoltatorii vor putea scrie și comercializa propriile aplicații. Modelul este motorizat de un procesor ARM Cortex-A9 Dual Core la 533MHz, dispune de 512MB memorie RAM și are un display color cu diagonala de 10.4 inci. Bonurile de casă sunt printate de o imprimantă termică atașată sistemului.

Casio dorește comercializarea terminalului către magazine, restaurante și speră ca giganții din retail să-și dezvolte propriile aplicații pentru managentul vânzărilor.
Casio VX-100 EPOS va fi livrat pe piață din decembrie 2011.

Casio VX-100 EPOS

To Top

Citește articolul precedent:
Paper Glider Crazy Copter 3D
Paper Glider Crazy Copter 3D

Jocurile destinate tabletelor și telefoanelor mobile cu Android ne-au readus aminte de frumusețea primelor titluri apărute pe PC. Chiar dacă...

Închide