aplicatii

Top 10: Cele mai interesante jocuri de Crăciun din Android Market

Dacă simtiți nevoia să prelungiți atmosfera Crăciunului și să vă relaxați puțin în acest concediu, Android Market este încărcat cu joculețe cu tematică de sărbători. Poate  deveni obositor de sortat printre sutele de aplicații, asa că AndroidLIVE vă propune un top 10. Fiecare titlu conține linkul spre pagina sa din Market.

10. Tiny Santa

Din seria Tiny Wings, Tiny Bee și Dragon, Fly! vine și Tiny Santa – XMas Hills, care respectă în mare aceeași idee. Moș Crăciun de data aceasta și-a rătăcit renii și trebuie să se folosească dealurile înzăpezite pentru a aduna cadourile pierdute până la răsăritul soarelui.

9. Beyond Ynth Xmas Edition

Cei de la FDG Entertainment vin cu un cadou de sărbători pentru fanii jocului Beyond Ynth aducând 5 nivele tematice gratuite, cu propria lor poveste. După ce a traversat deșertul și păduri întunecate, gândăcelul Kribl trebuie să se descurce într-un peisaj de iarnă.

8. Xmas Pinball

Un joc clasic de care nu ai cum să te plictisești. Utilizatorii de dispozitive Android pot acum să joace Pinball pe o masă ornată în spiritul Crăciunului.

7. Night of the Living Gingerbread Men

Locul 7 e ocupat de o aplicație mai nonconformistă. Zombie din turtă dulce îl atacă pe Moș Crăciun, iar jucătorul controlează un elf înarmat cu un pistol cu lapte. La arme soldați, Crăciunul trebuie salvat!

6. Santa’s Sledge

Un joc atât pentru cei care îl iubesc pe moșul aducător de cadouri și voie bună, cât și pentru cei care îl urăsc, Santa’s Sledge îl pune pe Moș Crăciun la mare încercare. El trebuie împins pe dealurile inghețate ale Polului Nord pentru a duce praful fermecat înapoi la elfi cât mai repede cu putință.

5. Santa Ride!

Într-o mare grabă, moșul a pierdut cadourile din sanie. Acum trebuie ghidat prin tot orașul să le recupereze. Dezvoltatorii jocului, Invictus, vor dona banii strânși din click-urile de pe reclama din joc unei fundații ce ajută copii din Ucraina și din România.

4. Santa’s Helper

Acest joc te pune în ipostaza de a fi chiar Moș Crăciun și de a împărți cadouri copiilor și de a fi responsabil de nimicirea unui gnom care tot apare în peisaj.

3. Noogra Nuts Christmas

Noogra Nuts este un joc ieșit din comun față de restul listei. Nu ni-l aduce pe Moș Crăciun, nici pe elfi și nici renii. În schimb, este vorba despre o veveriță cu un talent neobișnuit: sparge nuci cu capul. Update-ul de Crăciun vine cu o căciuliță roșie pentru veveriță, care sperăm că o protejează câtuși de puțin de durerea de cap.

2. Puffle Launch

Disney a lansat o aplicație drăguță în Android Market, Puffle Launch. Jocul este de fapt o parte a comunității online pentru copii, Club Penguin. Micuții puffle își pun căștile de protecție și sar din colț în colț adunând monede.

1. Angry Birds Seasons

Am păstrat locul întâi pentru clasicul Angry Birds. Păsările sunt iarăși supărate pe porcii verzi și de data asta vin înarmate cu omuleți de turtă dulce, clopoței și bomboane. Nu ne săturăm de acest joc și se pare că nici restul lumii, numărul total de download-uri a jocurilor din seria Angry Birds trecând de 250 de milioane.

Top 10: Cele mai interesante jocuri de Crăciun din Android Market, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
To Top

Citește articolul precedent:
LG Prada
LG Prada 3.0 disponibil în Europa de luna viitoare

Începutul anului viitor vine cu multe noutăți în ceea ce privește telefoanele Android. LG nu se lasă mai prejos și lansează...

Închide