stiri

Top 5 jocuri pentru ziua copilului

Generațiile actuale de copii nu mai joacă fotbal în spatele blocului și nici nu mai colecționează imagini cu fotbaliști. Bucuria unui copil constă în momentul de față în achiziția unui joc pe calculator sau a unui telefon cât mai performant.
De ziua celor mici am facut un top al celor mai atractive și mediatizate jocuri pentru telefoanele Android. Dacă jocurile nu vă mai pasionează, imaginile și clipurile de mai jos vă vor impresiona în mod sigur prin grafica excepțională.

1. Angry Birds
Jocul s-a bucurat de o susținere permanentă din partea companiei Rovio, drept pentru care simpla acțiune de a pune păsările furioase într-o praștie și de a distruge porcușorii devine o obsesie. Odată ce ai instalat versiunea gratuită Andry Birds nu te poți abține să nu treci la nivel următor și să nu încerci să găsești traiectorii cât mai eficiente pentru proiectilele tale.
Păsările furioase sunt prezente în diverse ipostaze fie că sunt pe plajă și joacă volei, se plimbă prin la Rio, sărbătoresc Paștele sau Ziua Sfântului Patrick. Rovio oferă pe Android Market mai multe versiuni ale jocului, existând posibilitatea să joci gratuit dacă nu ești dispus să cumperi variantele mai complexe.

Angry Birds volei pe plaja

2. Robo defense

Deși acest joc nu beneficiază de o grafică extraordinară, planificarea unei strategii militare poate deveni un proces în continuă perfecționare.
Tancurile, tunurile antiaeriene, sistemele de rachete și radarele, toate fac parte dintr-un sistem militar care nu înseamnă doar acumularea de armament ci și planificarea amplasării acestora pe câmpul de luptă. Odată ce veți avansa în joc veți avea posibilitatea să beneficiați de arme mai performante pe care le puteți obține prin cheltuirea punctelor câștigate în urma misiunilor anterioare.
Jocul amintește într-o oarecare măsură de Starcraft Broodwar chiar dacă nu beneficiază de aceleași caracteristici și nici de dinamica trupelor oferite de creația Blizzard. Versiunea completă include 5 harți și upgradeuri nelimitate. Prețul versiunii Full, postate pe Android market este de 2.99 dolari (aproximativ 8.63 lei).
robo defense

3. Asphalt 6: Adrenaline HD

Dacă sunteți pasionați de cursele cu automobile și apreciați grafica de înaltă rezoluție, Asphalt 6: Adrenaline HD este în mod sigur jocul care vi se potrivește.
Acțiunea se desfășoară rapid, mașinile sunt putenice iar adversarii foarte bine pregătiți. Puteți alerga (virtual de sigur) cele mai rapide super mașini pe străzile din Los Angeles şi Tokyo alături de până la șase jucători. Fiind un joc care se poate desfășura în rețea, acțiunea devine cu atât mai interesantă cu cât cel scos în decor este chiar colegul de bancă.

Asphalt 6: Adrenaline HD este produs de Gameloft, are 11 ligi și 55 de evenimete în care puteți concura. Jocul, disponibil pe Android market costă 6.99 dolari (aproximativ 20.18lei).

Asphalt 6: Adrenaline HD

4. Modern Combat 2: Black Pegasus

Jocurile 3D au fost întotdeuna considerate un fel de specie din rasa superioară. Încă de la Doom sau Quake 2, jucătorii înfocați au visat să împuște, să distrugă și să lanseze rachete pentru nimicirea adversarilor virtuali. Vă puteți dota cu o serie de arme performante ce expulzează muniția pe țeavă cu o viteză fulgerătoare.
Adversarii nu au nicio șansă în fața voastră mai ales dacă dispune de un dispozitiv suficient de rapid, cum ar fi o tabletă cu Tegra 2 sau un telefon cu procesor grafic de ultimă generație, precum Samsung Galaxy S II. Modern Combat 2: Black Pegasus este tot opera celor de la Gameloft și costă 6.99 dolari (aproximativ 20.18lei). Jocul poate fi descărcat din Android Market.

Modern Combat 2: Black Pegasus

5. Guerrilla Bob
Unele jocuri pentru copii capătă texturi simpatice, renunțând la aspectul sofisticat al tehnicii de luptă futuriste. Guerrilla Bob poartă șapcă, ține tot timpul un trabuc în colțul gurii și mitraliază cam tot ce prinde. Orice puști va fi încântat în mod sigur de acțiunea și dinamica unui joc în care violența nu înseamnă sânge în mod obligatoriu.

Tuburile cartuș pot forma o gramadă surprinzător de mare, mai ales dacă alegeți să rămâneți pe loc și așteptați adversarii să intre în raza puștii. Jocul scris de designerii de la Angry Mob Games este condimentat cu mult umor, Bob fiind un personaj ce poate fi îndrăgit și de cei ce au dat în mintea copiilor.

Guerrilla Bob este disponibil pe Android market contra sumei de 2.99 dolari (aproximativ 8.63 lei).

Guerilla Bob

To Top

Citește articolul precedent:
ViewSonic ViewPad 7X cu Honeycomb

Tabletele nu puteau rămâne doar niște echipamente exclusiviste destinate celor dispuși să achite la casă sume importante fără să clipească....

Închide