Toshiba pregătește tablete cu Windows 7, Chrome OS și Android

| |

Din câte se pare anul 2010 a fost, fără îndoială, anul tabletelor. Apărute ca o ramură a laptop-urilor, tabletele au devenit ele însele cele mai importante echipamente din piață. Startul dat de Apple cu al său iPad a fost scânteia care a aprins imaginația tuturor. Astăzi fiecare producător important are cel puțin un model în portofoliu și pregătește un altul.

Toshiba va prezenta la CES 2011 tablete cu Windows 7, Chrome OS și Android. Vor fi trei modele principale, fiecare cu variantele sale. Primul va avea diagonala de 7 inci, al doilea va integra un ecran de 10.1 inci iar ultimul va fi și cel mai mare fiind dotat cu un display de 11.6 inci.

Cel mai probabil sistemul de operare Android Honeycomb se va potrivi perfect pe aceste tablete atunci când va fi disponibil. Toshiba a retras mai devreme decât și-ar fi dorit tabletele Folio 100 ca urmare a numeroaselor plângeri. Decizia lor a avut efecte considerabile asupra vânzărilor, compania japoneză pierzând startul pe un segment de piață destul de interesant.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!