stiri

Toshiba vorbeste de Thrive

Toshiba Thrive

Toshiba a detaliat câteva dintre specificațiile și caracteristicile tabletei Thrive în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc recent. Principalul model al companiei japoneze se va încadra în categoria extinsă a tabletelor cu ecran de 10.1 inci ce rulează sistemul de operare Android.

Thrive va fi bazată pe Tegra 2, va încorpora o cameră principală de 5 megapixeli și una frontală, pentru apeluri video cu rezoluția de 2 megapixeli. Ecranul cu rezoluția de 1280×800 pixeli înglobează tehnologia „resolution plus” și afișează ultima variantă Android 3.1 Honeycomb.

Software-ul din pachet, ce ridică valoare produsului, va include titluri precum: Quick Office, Printer Share, Need for Speed sau media playerul Toshiba. Tableta Thrive va fi disponibilă pentru comenzi din data de 13 iunie iar primele livrări vor avea loc în jumătatea lunii iulie. Prețurile pornesc de la 429 de dolari pentru versiunea cu 8GB spațiu de stocare.

Toshiba spune că majoritatea utilizatorilor nu folosesc în întregime cei 8GB de memorie iar cei care doresc mai mult pot apela ușor la un card SD. Compania a intrat cu întârziere pe piața tabletelor iar acest lucru s-ar putea să aibă consecințe negative asupra vânzărilor dată fiind abundența de modele propuse pe piață.

To Top

Citește articolul precedent:
Texas Instruments OMAP4470

Texas Instruments a prezentat la Computex 2011 un nou procesor pentru tablete și telefoane inteligente. OMAP4470, face parte din familia...

Închide