stiri

Tot mai multe telefoane cu senzori avansați de biometrie!

Huawei P10 Plus

Senzorii de biometrie au devenit foarte performanți și suficient de ieftini pentru a fi integrați pe telefoanele mobile. Cu noile tehnologii de identificare a individului, omul nu se mai poate ascunde de rețeaua globală. O simplă privire într-o vitrină va declanșa un lanț de algoritmi și date care vor asocia scanarea irisului, a amprentelor, structura vaselor sangvine la nivelul feței și chiar ADN-ul.

Huawei P10 Plus

Huawei P10 Plus

Accesibilitatea acestor tehnologii complexe va oferi societății noi instrumente de organizare și de identificare a dorințelor, nevoilor și cerințelor pentru fiecare individ în parte. O plimbare la mall ar putea să fie ultima pentur un infractor urmărit, ce va fi identificat automat, sau aceeași plimbare la mall s-ar putea finaliza cu o ofertă avantajoasă, personalizată pentru un cumpărător interesat.

Senzori de biometrie pe telefoane

Dacă senzorii de amprente sunt disponibili pe majoritatea telefoanelor high-end, culegând amprente de la utilizatori și stocându-le pe telefon și în cloud (rețeaua de calculatoare a unei organizații), apariția pe dispozitivele mobile a altor senzori de biometrie s-a lăsat așteptată.

Huawei P10 Plus promite o cameră de scanere a irisului, așa cum oferă și Galaxy Note 7. Chinezii au investit mult în dezvoltarea de telefoane inteligente și se află acum într-un proces de trecere treptată de la copierea și licențierea de tehnologii către inovare și dezvoltarea de produse proprii.

Huawei P10 va fi motorizat de chipsetul HiSilicon Kirin 960, în timp ce P10 Plus va avea Kirin 965. Configurațiile vor integra memorii RAM și flash de 4GB+64GB / 6GB+128GB. Ambele versiuni vor avea sloturi microSD și vor rula Android Nougat cu interfață grafică EMUI 5.0.

Cum funcționează scanerul pentru iris

To Top

Citește articolul precedent:
Nokia 230
Telefoanele Nokia cu Android vor ajunge în Germania

Mobilcom-Debitel va aduce telefoanele Nokia cu Android vor ajunge în Germania. Informația afost dezvăluită publicului de Roland Quandt printr-o postare...

Închide