Total Commander v1.0 pentru Android în Play Store

| |

Total Commander a intrat în Play Store astăzi, odată cu toate cele trei plug-in-uri: FTP, LAN și WebDAV. Astfel ajunge la un rezultat concret inițiativa dezvoltatorului Christian Ghisler, care a anunțat acest proiect pentru prima oara în luna iulie a anului trecut.

Soara lui Total Commander în Play Store părea piredută până recent, când Christiam a confirmat că aplcația a fost publicată și că este dispus să se ocupe de toate problemele ce ar putea apărea. În momentul lansării inițiale, când aplicația era disponibilă numai prin sideloading, Christian a spus că sunt șanse mari ca TC să nu apară niciodată în magazinul online. Motivul pentru această afirmație era că nu era dispus să ofere suport pentru un produs care va fi mereu disponibil gratuit.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!