stiri

Transport cu Liza pentru Android

Liza

Telefonul inteligent nu este doar o platformă pentru jocuri și rețele sociale ci și un instrument valoros pentru o companie. Aplicațiile pentru smartphone, destinate firmelor, au început să se înmulțească, semn că noile dispozitive sunt apreciate de toată lumea.

Liza, aplicaţia gratuită creată de compania de innovative solutions Miranda Srl, îşi propune să le ofere transportatorilor auto şansa de a se deplasa întotdeauna cu încărcătură maximă, chiar şi în călătoriile de retur şi pe porţiunile intermediare între destinaţii.

Cum funcţionează Liza? Companiile publică pe website-ul CargoUp fiecare nouă încărcătură disponibilă: traseul, tipul de marfă, greutatea, datele de ridicare şi de predare şi mijlocul de transport necesar. Transportatorii auto marchează pe aplicaţia Liza data şi localitatea de plecare şi sosire şi Liza caută imediat toate companiile care au semnalat de-a lungul acelui traseu încărcături de expediat.

Serviciul este gratuit pentru companii, în timp ce transportatorii auto vor plăti 2,99 € doar pentru a primi informaţiile (numele şi telefonul companiei, locaţia, tipul şi greutatea mărfii) referitoare la încărcăturile de care sunt interesaţi cu adevărat.

Liza este disponibilă pentru sistemele Apple şi Android şi poate fi descărcată gratuit fie de pe iTunes Store pentru iPhone cât şi de pe Google Play pentru Smartphone începând cu 10 septembrie 2012.

To Top

Citește articolul precedent:
Renaisance Blood THD
Renaisance Blood THD în Google Play

Fanii Android dotați cu echipamente ce au la bază un chipset Nvidia Tegra 3 pot descărca noul joc Renaisance Blood...

Închide