aplicatii

Trei studenți au lansat Wabbit, o aplicație prin care identifici persoanele ce trec pe lângă tine

Wabbit

Trei studenţi la Universitatea din Bucureşti şi Politehnica au lansat o aplicație care ar putea funcționa foarte bine în școli și licee. Wabbit te ajută să reiei legătura cu persoana care ți-a atras privirea pe stradă, mai devreme, fără să îi ai datele de contact.

Cum funcționează?

Dacă ți-a atras privirea, intră în aplicație, găsește-i poza de profil în lista cu persoanele pe lângă care ai trecut și spune-i ”Bună”. Daca nu ești sigur(ă) că și el/ea te place, apasă pe favorite și veți fi amândoi notificați doar atunci când sentimentul este reciproc.

Wabbit – Conexiuni pierdute

Fondatorii sunt: Laurenţiu Ion, Bogdan Ţîrcă şi Antonio Nicolae, trei studenţi la Universitatea din Bucureşti şi Politehnica ce vor să schimbe lumea. Laurenţiu este CEO-ul Wabbit şi marele câştigător al concursului internaţional Google Code-în 2011. Bogdan este CTO-ul Wabbit şi a construit peste 10 aplicaţii de Android înainte să obţină un internship la Twitter. Antonio este COO & Growth Manager-ul Wabbit
Aplicaţia Wabbit poate fi descărcată de pe Google Play (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wabbit.messenger).

Wabbit

Wabbit

To Top

Citește articolul precedent:
LG G3 Screen
LG G3 Screen vine cu chipsetul NUCLUN octa-core

LG a anunțat în mod oficial phabletul G3 Screen. Noul model este special prin faptul că introduce pe piață primul...

Închide