Trei studenți au lansat Wabbit, o aplicație prin care identifici persoanele ce trec pe lângă tine

| |

Trei studenţi la Universitatea din Bucureşti şi Politehnica au lansat o aplicație care ar putea funcționa foarte bine în școli și licee. Wabbit te ajută să reiei legătura cu persoana care ți-a atras privirea pe stradă, mai devreme, fără să îi ai datele de contact.

Cum funcționează?

Dacă ți-a atras privirea, intră în aplicație, găsește-i poza de profil în lista cu persoanele pe lângă care ai trecut și spune-i ”Bună”. Daca nu ești sigur(ă) că și el/ea te place, apasă pe favorite și veți fi amândoi notificați doar atunci când sentimentul este reciproc.

Wabbit – Conexiuni pierdute

Fondatorii sunt: Laurenţiu Ion, Bogdan Ţîrcă şi Antonio Nicolae, trei studenţi la Universitatea din Bucureşti şi Politehnica ce vor să schimbe lumea. Laurenţiu este CEO-ul Wabbit şi marele câştigător al concursului internaţional Google Code-în 2011. Bogdan este CTO-ul Wabbit şi a construit peste 10 aplicaţii de Android înainte să obţină un internship la Twitter. Antonio este COO & Growth Manager-ul Wabbit
Aplicaţia Wabbit poate fi descărcată de pe Google Play (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wabbit.messenger).

Wabbit

Wabbit

Trei studenți au lansat Wabbit, o aplicație prin care identifici persoanele ce trec pe lângă tine , 10.0 out of 10 based on 3 ratings

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!