aplicatii

Trilulilu Zonga pe Android

Serviciile de distribuție a conținutului muzical au atras ca un magnet publicul dotat cu playere și telefoane performante. Posesorii echipamentelor ce rulează sistemul de operare Android vor putea asculta și descărca muzica favorită prin intermediul serviciului Zonga, lansat recent de Trilulilu.ro.

Zonga este un player pe care utilizatorii de Android îl pot instala pe dispozitivele lor. Zonga a fost dezvoltat în decurs de doi ani şi jumătate de o echipă de şase oameni.

Produsul pe care îl lansăm astăzi va îmbunătăţi fundamental modul în care românii ascultă muzică. Cel mai important aspect al Zonga este că asculţi prin streaming, adică fără să descarci fişierele în calculator. Toată muzica ta preferată este deja acolo, e suficient să selectezi ce vrei să asculţi şi să te bucuri de muzică. E ca şi cum ai avea muzica de oriunde din lume cu tine, tot timpul”. a declarat Sergiu Biriş de la Trilulilu.

Pentru moment numai 500 de utilizatori pot testa produsul ce se află în stadiul Private BETA. Lansarea pentru publicul larg este estimată pentru luna aprilie.
Zonga este în continuă extindere, în prezent serviciul conținând 1.772 ore de muzică provenită de la 5.864 de artişti. dacă ați dori să ascultați toate materialele muzicale prezente pe Zonga v-ar trebui 73 zile de ascultare continuă.

zonga status

Zonga

Vezi mai multe video din reclame

To Top

Citește articolul precedent:
Câte o tabletă BlackBerrry pentru fiecare dezvoltator Android

BlackBerry Playbook a fost lansat în aprilie 2011 și este prima tabletă de la Research In Motion. E un concept inedit...

Închide