Tu faci radioul – Slacker Premium Radio

| |

Tu faci radioul și nu radioul te face pe tine, cam așa s-ar putea numi noul serviciul Premium Radio de la Slacker. Ascultătorii care optează pentru acest pachet își pot selecta melodiile favorite, listele de muzică, albumele sau posturile favorite.

Serviciul de bază este gratuit însă pentru a avea mai multe facilități trebuie să plătiți lunar 4.99 dolari sau chiar 9.99 dolari pentru serviciile complete ce înlătură reclamele și melodiile care nu sunt pe placul ascultătorului.

Utilizatorii își pot creea propriul post de radio folosindu-se de instrumentele puse la dispoziție de Slacker. Serviciul gratuit poate fi activat prin pagina de Facebook a companiei pentru celelalte opțiuni plătite va trebui să folosiți datele unui card bancar.Android J LO

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!