aplicatii

Cum să blochez mesajele nedorite?

SMS Blocker AWARD WINNER

Băncile, firmele ce acordă împrumuturi rapide, hypermarketurile și alte entități care înțeleg să se promoveze prim spam vă pot crea multe neplăceri prin trimiterea unor SMS-uri cu oferte. Operatorii mobili încasează sume frumoase pentru mesajele publicitare și nu au interesul să vă asculte plângerile. Căile legale de rezolvare a acestor situații neplăcute sunt foarte puține și ineficiente, iar singura metodă la care puteți apela este instalarea unei aplicații care să blocheze apelurile și sms-urile de tip spam.

Cum să blochez mesajele nedorite

SMS Blocker AWARD WINNER de la Optinno Mobitech este o aplicație care promite să rezolve problema mesajelor text de tip spam pe care le primiți pe telefon. Aplicația este folosită de milioane de utilizatori, aprecierile fiind în general pozitive.

Vezi ofertele pentru telefoane mobile.

SMS Blocker oprește numai mesajele de tip spam fără a bloca mesajele importante. SMS-urile sunt blocate în funcție de numărul de la care este trimis și în funcție de conținutul mesajului. Mesajele marcate ca spam sunt stocate în ‘Logs’ cu opțiunea de a le trimite în Inbox. Aplicația se poate personaliza, existând posibilitatea de a adăuga anumite numerele de la care nu doriți să primiți mesaje sau apeluri. Versiunea Premium, disponibilă contra-cost, aduce mai multe beneficii și nu afișează reclame.

Aplicația are 5.7MB, este compatibilă cu toate telefoanele moderne (care rulează cel puțin Android 2.1) și poate fi descărcată gratuit din Google Play.

SMS Blocker AWARD WINNER

SMS Blocker AWARD WINNER

To Top

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other