aplicatii

Cum să blochezi apelurile și sms-urile nedorite

Anti Spam

Apelurile și SMS-urile nedorite pot sosi în momente foarte nepotrivite, fie că e zi sau noapte. Nu de puține ori, în miez de noapte sau atunci când te afli pe teritoriul altei țări, o companie se gândește să te spameze cu o ofertă.

Prezentarea serviciilor prin SMS, fără acordul utilizatorului, este o practică tot mai întâlnită în România. Fie că e vorba de operatori mobili care te invită să-ți activezi un horoscop contra cost sau de o companie de cablu care îți trimite informații despre un nou abonament, apelurile și SMS-urile de tip spam deranjează. O altă categorie de apeluri nedorite sunt cele primite de la tot felul de indivizi cărora li se pare amuzant să te deranjeze la ore nepotrivite.

Vezi ofertele pentru telefoane mobile.

Dacă ți se întâmplă frecvent să primești apeluri și SMS-uri nedorite trebuie să știi că ai la îndemână mai multe soluții. Cea mai simplă este instalarea unei aplicații care să blocheze numerele de telefon de la care se efectuează apelurile.

Cum să blochezi apelurile și sms-urile nedorite

Aplicația Anti Spam de la ALCATEL ONE TOUCH are numai 212KB însă își face treaba impecabil. Aplicația este ușor de administrat, nu are nevoie de o legătură permanentă la internet și nici nu ocupă prea mult spațiu în memoria telefonului. În aplicația Anti Spam poți seta lista de numere interzise, modul de blocare al acestora și istoricul apelurilor.
Aplicația Anti Spam este gratuită și poate fi descărcată din Google Play.

Anti Spam

Anti Spam

To Top