stiri

Cum să efectuezi un apel video cu Skype pentru Android?

Efectuarea de apeluri video prin intermediul Skype pentru Android este o chestiune extrem de simplă, care nu necesită cunoștințe avansate. Aplicația permite efectuarea de apeluri de voce și apeluri video, trimiterea de fișiere, trimiterea de mesaje, efectuarea de apeluri ieftine către rețele fixe și mobile din întreaga lume și multe altele.

SkyPe pentru Android este o aplicație gratuită, deci nu va implica alte costuri suplimentare.

Skype for android preview

1. Skype pentru Android are nevoie de o conexiune la internet. Asigurați-vă că aveți telefonul sau tableta cu Android conectate la internet. În unele cazuri conexiunea la internet poate aduce costuri suplimentare, drept urmare va trebui să verificați prețurile impuse de operatorii de date. Noi vă recomandăm să utilizați o conexiune Wi-Fi.

2. Al doilea lucru pe care trebuie să-l faceți este să vă asigurați că aveți instalată pe telefon aplicația Skype pentru Android. Dacă nu, mergeți în Google Play, căutați SkyPe pentru Android și dați click pe butonul instalați.

3. Creați un cont pentru Skype care să includă numele vostru. Aplicația va solicita și alte informații pe care va trebui să le completați.

4. Înregistrați-vă în Skype pentru Android cu numele de utilizator și parola pe care tocmai le-ați ales.

5. Adăugați în lista de persoane contactele pe care doriți să le apelați și atingeți butonul pentru apel.

Cum să efectuezi un apel video cu SkyPe pentru Android?

Cerințe tehnice

Skype pentru Android nu are cerințe tehnice ieșite din comun. Cu toate acestea va trebui să aveți un dispozitiv care rulează cel puțin sistemul de operare Android 2.3 și are minimum 27MB liberi în memoria flash.

Dacă instalați Skype 5 aveți nevoie de un dispozitiv cu procesor ARMv7 (sau un model superior), Android 4.0 (sau o versiune superioară) și ceva mai mult spațiu disponibil pentru stocare. Bineînțeles, apelurile video vor necesita o cameră video frontală care să transmită imaginile.

SkyPe pentru Android

To Top