aplicatii

Cum să instalez iGO pe Android?

Majoritatea telefoanelor cu Android beneficiază de un modul GPS ce localizează precis pe hartă poziția aparatului. Telefonul cu Android poate fi un dispozitiv de navigație, întocmai ca un aparat dedicat ce se vinde în comerț cu 300-500 de lei.

Instalarea software-ului de navigație iGO pentru Android este relativ simplă însă necesită ceva mai mulți pași decât o aplicație apk. Spre deosebire de Google Maps care necesită o conexiune activă la internet, destul de costisitoare când vă aflați în străinătate, iGO pentru Android funcționează pe baza informațiilor de poziționare GPS și a hărților stocate pe cardul de memorie.

Vezi ofertele pentru sisteme de navigație de sine stătătoare.

Cum sa instalez iGO pe Android?

 

Descărcați softwareul iGO My Way

Cumpărați și descărcați softwareul iGO My Way pentru sistemul de operare Android. Pachetul poate fi găsit pe diverse site-uri de comerț specializate și poate fi descărcat pe calculatorul personal. Dezarhivați pachetul (dacă e necesar) și denumiți folderul cu aplicația – IGO.

Descărcați fișierul cu rezoluția iGO My Way

Tot de pe internet descărcați fișierul cu rezoluția telefonului pe care doriți să faceți instalarea. Spre exemplu dacă avem un telefon Samsung Galaxy S descărcați fișierul denumit “iGO [800×480].apk”. Dacă aveți un alt tip de telefon puteți căuta rezoluția ecranului în specificațiile oficiale și să descărcați apk-ul corespunzător. (Ex. pentru un telefon cu rezoluție 240×320 pixeli copiem fișierul “iGO My Way 240×320.apk”).

Copiați iGO My Way pe cardul de memorie

Conectați telefonul la calculator prin cablul microUSB și copiați folderul IGO pe cardul de memorie. Copiați folderul exact în rădăcină și nu într-un alt folder. Tot pe cardul de memorie se va copia și fișierul cu rezoluția despre care v-am spus mai sus.

IGO_Android01

Instalați un manager de fișiere

Intrați pe Google Play și instalați un manager pentru fișiere. Noi am ales Astro File Manager însă puteți folosi File Manager, File Expert sau orice altceva.

 

Instalații iGO My Way pe telefon

După ce ne-am asigurat că folderul iGO și fișierul apk cu rezoluția sunt pe cardul de memorie, accesăm Astro File Manager și dăm click pe aplicația iGO -rezoluție -. apk pentru a porni instalarea. Fișierele pot avea denumiri diferite față de cel din articol, în funcție de versiunea IGO pe care o instalați. Bifați cerințele aplicației și finalizați instalarea.

IGO_Android02

iGO My Way funcționează impecabil pe telefoanele cu Android, putem spune că merge mai bine ca pe navigator datorită puterii superioare de procesare a telefonului. Hărțile, traducerile și lista cu amplasarea radarelor poate fi actualizată manual prin copierea fișierelor în locațiile respective. Spre exemplu dacă doriți o hartă pentru o altă țară copiați fișierul tara.fbl în igo/content/maps.

IGO_Android03

În cazul în care se ivesc probleme la instalare ștergeți de pe card orice fișier legat de iGO, inclusiv fișierul “device.nng” și apoi reluați instalarea. Noi am instalat programul foarte ușor și la fel puteți să procedați și voi.

Vezi o listă de telefoane cu Android pe care poți instala IGO.

To Top

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other