Utilitare Android

Cum să redai sunetul de pe Android pe un headset Bluetooth

BTmono - cum sa redai sunetul pe bluetooth

Dacă ți-ai luat un headset pe Bluetooth, felicitări! Vei putea conduce mai sigur și vei putea asculta mai comod audiobook-urile și melodiile de pe telefonul cu Android. Audiobook-urile nu sunt o invenție recentă, dar explozia terminalelor mobile inteligente le face tot mai căutate. Ce poate fi mai plăcut și educativ decât un audiobook rulat de pe telefon în timp ce îți conduci mașina sau ești în metrou.

Cum uneori căștile cu fir te împiedică în mișcare, soluția la îndemână este un headset pe bluetooth. Tehnologia îți va permite să te miști pe o arie destul de mare – câțiva metri – în jurul telefonului și să vorbești sau să asculți folosind mobilul. Prima problemă de care te vei lovi este modul în care poți face telefonul să transmită în casca Bluetooh toate sunetele scoase de mobil și nu doar apelurile. Scenariul care îmi vine în minte e ascultarea unei lecturi atunci când conduci sau stai întins pe canapea iar firele unor căști te-ar încurca.

În acest sens, am descoperit și testat o aplicație gratuită pentru Android. Se numește BTmono și rolul ei este acela de a transmite un stream audio către casca wireless. Acțiunea se pornește sau se oprește din două butoane – On și Off.

Linkul din Android Play este următorul: play.google.com/store/apps/details?id=com.bedoig.BTmono
BTmono - cum sa redai sunetul pe bluetooth

Aplicația BTmono este gratuită și vă recomandăm să o testați pe versiunea de Android folosită și cu tipul de cască bluetooth. În cazul în care totul merge bine, ați putea găsi justificat să plătiți un dolar pentru varianta Premium, care dispune de un widget și de funcția de auto-connect după preluarea unui apel.

BTmono - cum sa redai sunetul pe bluetooth

To Top