aplicatii

Cum să rezervi o cameră la hotel de pe telefon?

Booking.com

Alegerea unui hotel nu este așa simplă cum pare la prima vedere, mai ales atunci când sunteți însoțiți de un grup de prieteni. Cum fiecare dorește altceva, s-ar putea ca prima opțiune care vă iese în cale să nu fie tocmai pe placul acestora.

Site-ul booking.com este cunoscut în toată lumea și vă permite să faceți rezervări pentru hoteluri aflate la mii de kilometri distanță. Rezervarea din timp a unui hotel poate însemna și o reduce destul de substanțială a prețului, un lucru binevenit întotdeauna.

Utilizatorii de telefoane inteligente pot instala aplicația booking.com din Google Play și își pot rezerva camere din orice loc cu internet al planetei. Aplicația caută în peste 290.000 de unități de cazare din 180 de țări. Aplicația este este disponibilă în 25 de limbi, inclusiv română, suportă 53 de monezi și are un serviciu cu clienții disponibil non-stop.

Booking.com se poate descărca gratuit din Google Play și funcționează pe echipamenetele Android ce rulează Android 2.2 sau o versiune mai nouă.

Interfața aplicației (foto) este intuitivă astfel încât să puteți localiza un hotel cât mai rapid posibil.

Booking.com

Booking.com

To Top