aplicatii

Cum să te conectezi la calculator de pe telefon

pcmonitor

Monitorizarea unui calculator de la distanță este o chestiune mai simplă decât pare la prima vedere. Puteți folosi telefonul cu Android pentru a vă conecta la calculator de la distanță și pentru a accesa diverse resurse. Dacă aveți o afacere de administrat, accesarea datelor stocate pe calculator de la distanță poate fi foarte importantă.

Mulți se vor gândi la TeamViewer pentru Android, programul fiind foarte cunoscut și foarte performant însă noi le aducem în atenție o altă soluție.

PC Monitor de la MMSOFT Design este o aplicație care va fi pe placul pasionaților de overclocking. Aplicația afișează pe telefon starea calculatorului monitorizat de la distanță și o mulțime de alte informații. Aplicația PC Monitor este gratuită pentru o perioadă de timp și o puteți utiliza în scop personal pentru monitorizarea a cinci calculatoare.

Pentru a instala și configura aplicația trebuie să urmați următorii pași:

Instalați software-ul pentru calculator

Mergeți pe www.mobilepcmonitor.com și descărcați software-ul PC Monitor Agents for PC, îl veți găsi pe http://www.mobilepcmonitor.com/downloads. După ce download-ul e complet, instalați aplicația pe calculator. Cei care doresc să primească mai multe informații pot instala și PC Monitor Dashboard.

Deschideți aplicația și creați un cont

Deschideți aplicația PC Monitor Manager pe calculator și creați un cont introducând toate datele necesare așa cum este specificat în formular. După ce ați creat contul nu uitați să apăsați „Validate Account”. Apăsați butonul „OK”. În partea stângă a ferestrei PC Monitor Manager veți găsi butonul „Start Service”. Apăsați-l pentru a porni serviciul. Chiar dacă inchideți aplicația, serviciul va rula în background și va permite comunicația între calculator, serverul companiei și telefon (sau tabletă).

pcmonitor

Instalați aplicația PC Monitor pe telefon

Odată terminate sarcinile pe care le aveți de făcut pe calculator instalați și configurați software-ul PC Monitor pe telefonul cu Android. Accesați PC Manager pe Google Play la adresa https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobilepcmonitor. Instalați aplicația PC Monitor pe telefon.

PC-monitor

Configurați aplicația pe telefon

Odată instalată, deschideți aplicația și introduceți numele de utilizator și parola, adică același date pe care le-ați folosit la crearea contului pe calculator. Comunicația între telefon și calculator durează câteva secunde după care telefonul va afișa funcțiile și comenzile disponibil și informațiile despre calculator.

PC Monitor

PC Monitor

Mai multe informații despre aplicația PC Monitor puteți găsi pe pagina dedicată din Google Play.

Galerie foto pentru PC Monitor

To Top