aplicatii

Cum să-ți protejezi telefonul de programele spion!

Crezi că cineva îți spionează telefonul mobil? Aplicația Anti Spy Mobile FREE scanează telefonul și raportează comportamentul fiecărui software pe care îl ai instalat pe telefon.

Persoanele care au acces la telefonul tău pot instala cu ușurință un program care îți va spiona fiecare mișcare. Fie că o fac din gelozie, din interese financiare sau pur și simplu pentru că vor să afle informații despre tine, intimitatea ta va fi grav încălcată. Aplicațiile de spionaj monitorizează apelurile, mesajele text și chiar poziția ta pe hartă, trimitând persoanei care te supraveghează un raport detaliat.

Anti Spy Mobile FREE este doar unul dintre software-urile care pot depista programele de spionaj. AntiSpy Mobile utilizează tehnici avansate de detecție și poate indentifica cele mai complexe metode de sustragere a datelor. Dacă pe telefonul mobil accesați email-urile importante sau serviciile e-banking atunci prezența unui software pentru protecția datelor este strict necesară.

Anti Spy Mobile Free pentru Android

Aplicația Anti Spy Mobile FREE este gratuită și poate fi descărcată din Google Play. Versiunea premium este disponibilă contra-cost.

Galerie foto Anti Spy Mobile Free pentru Android

To Top