Cum să transformi un SIM în microSIM

| |

Multe dintre telefoane moderne au schimbat vechiul SIM cu un card de dimensiuni mai mici denumit microSIM. Utilizatorii care și-au cumpărat telefoane cu microSIM s-au văzut nevoiți să meargă la operatorul de telefonie mobilă să ceară un SIM de tip nou.

Vezi ofertele pentru telefoane mobile.

Transformarea unui SIM în microSIM se face destul de ușor dacă dispuneți de uneltele necesare și de puțină îndemânare. Practic microSIM-ul se decupează din vechiul SIM păstrând cu strictețe dimensiunile. Clipul de mai jos, realizat de Androidcentral.com, vă arată pas cu pas cum să procedați.

Atenție! Această operațiune poate duce la distrugerea SIM-ului. Efectuați această operațiune pe propria răspundere. Androidlive.ro nu răspunde pentru eventualele pagube pe care ați putea să le provocați.

Cum să transformi un SIM în microSIM, 10.0 out of 10 based on 3 ratings

Vezi ofertele!
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!