aplicatii

Descarcă filme de pe Youtube direct pe telefon sau tabletă

TubeMate YouTube - descărcare clip Youtube

Internetul 3G este destul de scump mai ales dacă doriți să vizionați filme pe Youtube. Cei care nu doresc să primească facturi amețitoare folosesc conexiunile Wi-Fi prin care pot descărca date fără a fi taxați pentru fiecare MB. Youtube este o colecție imensă de clipuri care pot fi accesate online.

Vizionarea unui clip presupune un transfer mare de date, uneori trecând de 1GB. Utilizatorii care doresc să vizioneze clipurile preferate oriunde chiar și în zonele unde nu au la dispoziție o conexiune rapidă pot descărca clipurile de pe Youtube direct pe telefon sau tableta.

Vezi ofertele pentru tablete.

În prezent există mai multe aplicații capabile să descarce filmele de pe Youtube pe dispozitivul cu Android. Noi am ales TubeMate YouTube Downloader, acesta fiind mai simplu de utilizat.

Cum să descarci filme de pe Youtube pe telefon și tabletă

Descărcați TubeMate YouTube Downloader

Aplicația aceasta nu se găsește în Google Play, din motive lesne de înțeles, de aceea va trebui să faceți câțiva pași suplimentari. Pentru a descărca TubeMate YouTube Downloader mergeți pe http://www.androidfreeware.net/download-youtube-tubemate.html și apăsați butonul „Instal App”. Aplicația va fi descărcată în folderul „downloads” de pe telefon sau tabletă.

Filmele se văd mai bine pe televizor. Vezi ce televizor LED ți se potrivește.

 

 

Descărcare TubeMate YouTube Downloader

Descărcare TubeMate YouTube Downloader

Instalați TubeMate YouTube Downloader

Mergeți în folderul unde a fost descărcată aplicația și porniți instalarea. Puteți face acest lucru prin atingerea notificării apărute pe ecran sau printr-un manager de fișiere cum este Astro manager.

Dacă nu aveți bifată opțiunea „instalare din surse necunoscute” puteți selecta OK atunci când sistemul de operare vă avertizează privind instalarea dintr-o altă sursă (diferită de Google Play).

Aplicația accesează secțiunea de agendă telefonică deși nu ar trebui. Este recunoscut faptul că aplicațiile gratuite „fură” date personale pentru a le utiliza în diverse scopuri (în principal pentru marketing).

 

TubeMate YouTube

Instalați TubeMate YouTube Downloader

Accesați TubeMate YouTube Downloader și selectați clipul dorit

Odată instalată aplicația o puteți accesa prin icoana creată de sistemul de operare Android. Aplicația e simplu de utilizat. Căutați clipul dorit, accesați-l și apăsați download (butonul cu săgeată verde de la bază).

 

TubeMate YouTube - descărcare clip Youtube

Accesați TubeMate YouTube Downloader și selectați clipul dorit

Selectați opțiunile pentru descărcarea clipului de pe Youtube

TubeMate YouTube Downloader vă solicită opțiunea pentru vizualizarea sau descărcarea clipului. Apăsați download.

 

TubeMate YouTube

TubeMate YouTube

 

Selectați rezoluția și formatul la care doriți să descărcați clipul. Opțiunile le puteți vedea în imaginea de mai jos.

 

Rezoluții TubeMate YouTube

Rezoluții TubeMate YouTube

 

Dacă ați ales formatul FLV trebuie să vă spunem că Android nu rulează implicit acest format, deci va trebui să instalați o aplicație care să ruleze aceste clipuri. Noi vă recomandăm formatul mp4, ce poate fi rulat pe Android.

 

FLV TubeMate YouTube

FLV TubeMate YouTube

 

După ce a fost finalizat procesul de download puteți accesa filmul în locația dedicată de pe cartela de memorie sau în lista creată de TubeMate YouTube downloader.

 

TubeMate YouTube

TubeMate YouTube

 

Clipurile descărcate de pe Youtube pot fi rulate offline oriunde v-ați afla, fără grija unei conexiuni rapide la internet. Noi am descărcat pe telefon clipul Antoniei, Marabou. Voi puteți descărca pe tableta cu Android o colecție de clipuri pe care să o luați cu voi în vacanță.

 

TubeMate YouTube

TubeMate YouTube

To Top