tablete

Update Android 3.2 pentru ASUS Transformer – oficial în România

Asus Eee Pad Transformer (preview)

Asus Eee Pad Transformer TF101Update-ul pentru ASUS Eee Pad Transformer este disponibil de astăzi și pentru utilizatorii din România. Update-ul Android 3.2 optimizează sistemul pentru o gamă mai largă de tablete. Posesorii de ASUS Transformer vor beneficia în principal de îmbunătățirile aduse interfeței privind compatibilitatea zoom-ului în aplicațiile cu dimensiuni fixe. Mai exact, ei vor avea posibilitatea de a mări interfața unei aplicații vechi prin scalarea pixelilor. Aplicațiile făcute pentru ecranele mici de telefoane vor putea fi mărite (prin zoom) pe ecranele mai mare ale tabletelor. Sincronizarea fișierelor media de pe cardurile SD este o altă facilitate adusă de update-ul Android 3.2. Fișierele media de pe un card SD va putea fi încărcat direct în aplicații.

Pașii cum poți actualiza Android 3.2 pe tableta ASUS Transformer

Posesorii de tablete Transformer pot da curs notificării automate sau pot verifica disponibilitatea update-ului din meniul Settings > About tablet > System Firmware Update. Pentru eliminarea oricărui cost, update-ul Android 3.2 va fi descărcat în cadrul unei rețele WiFi și nu printr-o rețea mobilă. Tableta trebuie să aibă bateria încărcată sau să fie conectată la rețeaua electrică pentru a elimina riscul întreruperii procesului de rescriere a datelor din firmware.

Update Android 3.2 pe ASUS Transformer

După apăsarea butonului „Check update” va fi afișat mesajul găsirii unei actualizări software și va începe descărcarea noului firmware.

Update Android 3.2 pe ASUS Transformer

După download-ul din background vei fi întrebat dacă dorești să intalați update-ul sau să amânați procedura. În cazul alegerii instalării, tableta va reporni, iar firmware-ul va fi rescris în memoria dispozitivului. Întregul proces durează doar câteva minute, dar e important ca bateria să fie încărcată.

Update Android 3.2 pe ASUS Transformer

Tableta va reporni automat și va rescrie firmware-ul. Această etapă va dura 2-3 minute. După un nou reboot, vei revedea logo-urile Eee Pad și Nvidia Tegra 2 și vei ajunge în ecranul de Standby deblocabil printr-o comandă tactilă. Toate aplicațiile și datele sunt la locul lor. Confirmarea update-ului se face prin accesarea informațiilor despre tabletă. Felicitări, folosești acum cel mai nou sistem Android pentru tablete!

Update Android 3.2 pe ASUS Transformer

Din luna septembrie, tabletele ASUS Transformer vor ajunge și în România cu Android 3.2 preinstalat. Până atunci, realizarea unui astfel de update e floare la ureche chiar și pentru un novice!

To Top