jocuri

Un joc cu tancuri din spațiul ex-sovietic

Tanktastic

Se spune că sunt două țări care știu cu adevărat să fabrice tancuri: Germania și Rusia. Această frază s-ar putea să fie adevărată ad litteram odată ce Leopard 2 și T90 sunt cele mai dorite tancuri din lume. Mai nou, jocurile cu tancuri sunt create tot în spațiul soviectiv. Dezvoltatorul ucrainian G.H.O.R. Corporation a publicat în Google Play jocul Tanktastic.

Luptele cu tancuri sunt disponibile la cel mai înalt nivel pentru posesorii de modele Android. Tanktastic suportă sesiuni online cu până la 12 jucători și are mai multe variante de joc. utilizatorul poate alege Random match (un fel de joc rapid), Lobby (pot fi accesat sesiuni de joc deja începute), Workshop și Research (cercetare-dezvoltare). Mai interesante sunt modurile de joc unde gamerul poate dezvolta propria armată de tancuri evoluând pe baza unui mecanism de monedă virtuală. Tanktastic are nevoie de o conexiune permanentă la internet iar banii virtuali se pot transforma rapid în bani reali în visteria dezvoltatorului.

Tanktastic

Tanktastic

Tanktastic oferă 35 de tipuri de tancuri și promisiunea unor update-uri viitoare. Veți găsi tancurile sovietice T62, T64, T72,T80, T90, tancuri Leopard germane dar și tancuri chinezești, japoneze, americane și israeliene. Tancul românesc TR85M1 lipsește din joc însă ucrainienii dezvoltă permanent jocul și aduc modele noi.

Tanktastic

Tanktastic

Caracteristicile tancurilor sunt preluate de la modelele reale astfel că viteza de viteza de deplasare, blindajul, viteza de rotație a turetei și mulți alți paramentri au fost trecuți în joc. Utilizatorii care aleg modul online pot juca trei moduri extrem de competitive: Deathmatch, Team Deathmatch și Capture the Flag. Jocul pe echipe nu are mod „friendly fire”.

Tanktastic trailer oficial


Tanktastic are 49MB, necesită o conexiune permanentă la internet și un sistem de operare Android 2.2 sau o versiune mai recentă. Jocul poate fi descărcat din Google Play.

To Top

Citește articolul precedent:
Quickoffice
Quickoffice este gratuit pentru toți utilizatorii

Quickoffice face parte din familia de aplicații Google și a fost utilizat împreună cu serviciile Google Drive. Mai nou, Quickoffice...

Închide