stiri

Un nou telefon HTC cu Android

Primele imagini ale unui nou terminal HTC au apărut pe internet. Gizmodo, Engadget, Slashgear și Android Central s-au grăbit să comenteze știrea sublinind și câteva aspecte interesante.

Terminalul din fotografii este destul de similar cu HTC Mecha, model care a fost prezentat în luna august tot printr-o campaniei de teasing.
HTC Mecha a fost versiunea concepută pentru operatorul de telefonie Verzion iar lansarea sa era programată pentru luna octombrie.

Presa specializată sugerează că lansarea acestuia a fost amânat până în prima parte a anului viitor pentru ca telefonul să includă suport pentru rețeaua Verizon 4G LTE. Afirmațiile sunt întările de Verizon care confirmă lansarea la CES 2011 a unui nou dispozitiv mobil cu suport LTE dar și de directorul executiv de la HTC, domnul Peter Chou care spunea că firma sa lucrează la un telefon cu 4G.

Noul HTC va rula sistemul de operare Android și va beneficia probabil de caractristici similare cu cele ale smartphone-urilor de top din piață. Momentan nu se cunosc prea multe date dar acestea vor apărea cu siguranță în preajma deschiderii expoziției din Las Vegas.

To Top

Citește articolul precedent:
Jocurile Electronic Arts intră în Android Market la preturi reduse

După ce ne-am delectat cu un clip demonstrativ Need for Speed: Shift pe un telefon Android, Electronic Arts (EA) continuă...

Închide