stiri

Un nou telefon Toshiba Regza

Toshiba Regza

Nu am putut să înțeleg niciodată de ce companii precum Sanyo sau Toshiba nu aduc și echipamentele performante din portofoliu în țările din Europa de Est.
Noul smartphone Toshiba sub brandul Regza, ce va fi comercializat cu precădere în Japonia, uimește publicul prin performanțele sale. Din păcate, acesta, asemeni altor modele, nu va ajunge pe rafturile magazinelor din țara noastră.

Telefonul, echipat cu sistemul de operare Android, dispune de o tastatură completă glisantă ce se ascunde în spatele ecranului tactil cu diagonala de 4 inci. La baza acestuia stă un procesor Snapdragon setat să funcționeze la 1.4GHz. Camera video principală, cu rezoluția de 8 megapixeli, completează celelalte caracteristici de top. Reprezentanții Toshiba spun despre telefon că a fost gândit pentru cei care postează frecvent pe rețelele sociale, tastatura fizică înlesnind introducerea textului.

To Top

Citește articolul precedent:
ASUS EeePad Slider SL101

ASUS EeePad Slider SL101 se află pe masa oficialilor americani din comisia FCC (Federal Communications Commission) pentru a primi aprobările...

Închide