Update-urile la Jelly Bean pentru Sony Xperia încep în 2013

| |

În timp ce alți producători au confirmat și au lansat update-urile la Android 4.1 Jelly Bean, Sony Mobile a păstrat o tăcere sinonimă cu indiferența. Mergând pe același drum al aroganței față de client, japonezii au anunțat într-un final un plan de update pentru anul 2013.

Primele modele care vor primi Android 4.1 Jelly Bean vor fi Xperia T, Xperia TX și Xperia V. Alături de acestea, versiunile internaționale Xperia S, Xperia acro S, Xperia Ion, Xperia P, Xperia Go și Xperia J vor primi, de asemenea, update-ul la Android 4.1 Jelly Bean.

Modelele vândute în anul 2011 vor rămâne la Android 4.0 ICS aici intrând printre altele: Xperia Arc, Xperia Play and Xperia Neo.

Sony nu respectă aceste termene, istoricul campaniilor de update arătându-ne că un update se poate face cu întârziere iar atunci când este disponibil s-ar putea ca telefonul să aibă performante mai slabe ca înainte. Spre exemplu, Sony Xperia Neo V funcționează mai greu și are lanțe mai mari după ce faceți update-ul de la Android 2.3 Gingerbread la Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Sony Xperia P

Update-urile la Jelly Bean pentru Sony Xperia încep în 2013, 10.0 out of 10 based on 1 rating

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!