stiri

Utilizatorii Windows 11 beta pot începe testarea aplicațiilor Android

Android 11

Utilizatorii sistemului de operare Windows 11 au în sfârșit șansa de a încerca aplicațiile Android. Microsoft a lansat o versiune beta Insider Preview care acceptă serviciile Amazon Appstore și oferă suportul pentru rularea aplicațiilor Android în Windows. Doar 50 de aplicații sunt disponibile ca parte a acestui test (cum ar fi aplicația Kindle, Lords Mobile și Lego Duplo World), dar Microsoft promite mai multe titluri în „lunile următoare”.

Scopul, ca și până acum, este de a face ca aplicațiile Android să poate fi rulare cu lejeritate pe Windows 11. Aplicațiile Android pentru Windows 11 au nevoie de optimizări, cum ar fi introducerea suportului pentru mouse în locul celui tactil. Pentru moment sunt câteva aplicații optimizate pentru mouse și tastatură.

Versiunea Beta este disponibilă doar în SUA pentru dispozitivele compatibile, echipate cu cipuri AMD, Intel și Qualcomm. Dacă lucrurile merg bine și dezvoltatorii de aplicații Android văd o oportunitate în introducerea suportului pentru Windows 11, s-ar putea să avem mult mai multe aplicații gratuite disponibile pe Windows 11.

To Top

Citește articolul precedent:
vivo
Telefoanele vivo își găsesc tot mai mulți cumpărători

Telefoanele din gama premium au început să aibă prețuri astronomice pe fondul unei crize economice anunțate și a scăderii veniturilor...

Închide